2012. október 30., kedd

A MŰVÉSZVÁROS

Hetvegen ismet São Pauloban voltunk, most volt a szavazas 2. kore. Szombaton ellatogattunk egy kb 20 km-re levo varoskaba, ami iszonyatosan megtetszett nekem! Embu das Artes a neve, es foleg muveszek lakjak. Ez valahogy igy alakult ki, azt mondjak, azert, mert ez mar pont a zoldben van, dimbes-dombos, nagyon cuki! Minden nap van piac, ahol a helyi muveszek aruljak a portekajukat. Az egesz varos nagyon portugalos, az utcak, a hazak, a foteren a bodega, ahol mire odaertunk (este 7 fele) mar tancoltak, zeneltek. Az arusok pont pakoltak mar el, de azert meg egy par fulbevalot sikerult beszereznem. :)






Egy nagyon klassz ettermet talaltunk, zenes hely mindenfele eloadokkal (rock, blues, jazz, ...), kiraly kajakkal (nemet es brazil konyha). (Rua da Matriz, 136)

Biergarten!
O Garimpo


Ja mellesleg a varos meg arrol is nevezetes, hogy Josef Mengele itt lett eltemetve, alneven persze, Wolfgang Gerhardkent.


Amugy Sampaban meg begyujtottem a 3 puffot, amit egy muvesz csajtol (Ju) (http://tocadasleonas.blogspot.com.br/) rendeltem, nagyon jopofa dolgokat csinal, es megtetszettek a puffok, amikbe pakolni is lehet, amugy meg olyan szinre festi, es olyan anyaggal vonja be a tetejet, amilyet akarsz. Es meg olcso is (kicsi 50, nagy 70 real). Az uj bagoly-es turkiz-maniamnak hodolva ilyen lett az egyik (meg a muhelyben keszult a foto):

Naaagyon aranyos! :)

UPDATE: Ju irt rolam! Es kirakta a kepeket, amiket kuldtem neki a puffokrol. :D http://tocadasleonas.blogspot.com.br/2012/11/encomenda-especial.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése