2015. május 21., csütörtök

HÁZASSÁGKÖTÉS BRAZÍLIÁBAN

A tortenet ott kezdodott, hogy Carlos oktoberben a szulinapjan megkerte a kezem. Teljes meglepetes volt, jol at is vert a gyerek, megszerveztette velem egy baratjan keresztul (mintha a barat otlete lenne) a meglepi bulijat, ami valojaban az eljegyzesi partink lett, es mindenki be volt avatva a dologba. :) En sosem voltam az a fajta lany, aki mar oteves koraban az eskuvojet tervezte, ugyhogy igy hirtelen szakadt ram az erzes, hogy hubasszus, hazasodunk! :D Es persze elkezdtem elvezni is a szervezest, es biztos vagyok benne, hogy ha egyszer vege, hianyozni fog. Majd lehet, hogy egy eskuvoszervezos posztot is irok, de ez most inkabb a burokraciai hatterrol fog szol, avagy: hogy kossunk hazassagot Braziliaban?

Mi Braziliaba csak egy polgari eskuvot terveztunk, majd augusztusban otthon lesz a templomi ceremonia es az igazi lagzi. Viszont ez a polgari volt a hivatalos hazassagkotes, otthon ezt majd anyakonyveztetni lehet (nem muszaj, de ha pl. nevet szeretnel valtoztatni, akkor szukseges az anyakonyvezes), igy mindket orszagban hivatalos lesz a hazassag.

Tehat: ha braziliaban kulfoldikent hazasodnal, az alabbi dokumentumokkal a kovetkezoket kell csinalni:

A nem brazil fel dokumentumai:

Szuletesi anyakonyvi kivonat:

1. Kerj ki egy uj peldanyt akarmelyik anyakonyvi hivatalbol (ma mar nem csak ott kerheted ki, ahol szulettel)
2. Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Állampolgársági Igazgatósága: felulhitelesites (cim: lent)
3. Kulugyminiszterium konzuli osztalya: felulhitelesites (cim: lent) - erre altalaban varni kell 2-3 munkanapot
4. Brazil Konzulatus: hitelesito pecset (cim: lent) - a dij befizetese utan (van a kozelben bank) azonnal megvan
5. Brazilia altal elfogadott hiteles forditoval valo hiteles forditas (tradução juramentada) magyarrol portugalra (kontakt: lent)
6. Dokumentum regisztracioja a Cartório de Titulos e Documentos-ban (rioi cim: lent)
7. Hiteles masolat (cópia autenticada) keszitese egy cartórioban --> ezt kell majd leadni a cartorioban, ahol a hazassagkotes tortenik

Csaladi allapot igazolasa (hajadonsagi nyilatkozat):

1. A Kozponti Okmanyiroda adja ki meghatalmazassal akar masnak is (itt emlitenem meg Bencet, az ocsemet, aki az egesz procedurat vegigszenvedte ertem otthon, az osszes intezmennyel, pecsetekkel, szamlakkal, postaval, stb. Orok hála, de tenyleg!! <3 ). DE: mivel en kijelentkeztem otthonrol, hogy ne kelljen a TB-t fizetnem, nincs magyar szemelyim/lakcimkartyam 2012 ota, es igy a rendszerben sem szerepelek, szoval csak 2012-ig tudtak ezt az igazolast kiallitani.
2. Kulugyminiszterium konzuli osztalyafelulhitelesites 
3. Brazil Konzulatus: hitelesito pecset
4. Brazilia altal elfogadott hiteles forditoval valo hiteles forditas magyarrol portugalra 
5. Dokumentum regisztracioja a Cartório de Titulos e Documentos-ban
6. Hiteles masolat keszitese egy cartórioban

Csaladi allapot igazolasa a braziliai magyar konzultol:

1. Mint emlitettem, a Kozponti Okmanyiroda csak 2012-ig tudta igazolni a csaladi allapotomat, igy szuksegem volt egy brazil igazolasra is, hogy itt sem hazasodtam meg. Ezt az igazolast a magyar konzul allithatja ki, portugalul, tehat ezt mar nem kell forditani. (kontakt: lent)
2. Hiteles masolat keszitese egy cartórioban

Erkolcsi bizonyitvany:

NEM KÉRTÉK. De ha esetleg valakinek szuksege van erre:

1. Postan formanyomtatvanyon lehet igenyelni, nekem ezt is az ocsem intezte, nem kell hozza meghatalmazas, es az sem volt itt gond, hogy nincs magyarorszagi lakcimem.
2. Kulugyminiszterium konzuli osztalya: felulhitelesites 
3. Brazil Konzulatus: hitelesito pecset
4. Brazilia altal elfogadott hiteles forditoval valo hiteles forditas magyarrol portugalra 
5. Dokumentum regisztracioja a Cartório de Titulos e Documentos-ban
6. Hiteles masolat keszitese egy cartórioban

A brazil fel dokumentumai:

1. RG hiteles masolata
2. CPF hiteles masolata

Es... ennyi! :D (de nyugi, mi is megszivatjuk az esetlegesen magyar foldon hazasodni keszulo kulfoldit!)

Kozos dolgok:

1. Egy formanyomtatvanyt ki kell tolteni es alairni, az alairast pedig a te cartoriodban (ahol az alairasod be van regisztralva) el kell ismertetni (errol itt irtam reszletesebben)
2. Ala kell irni (de nem kell hitelesittetni az alairast) egy hazassag elotti szerzodest, erre is van a cartorionak formanyomtatvanya, amennyiben a teljes vagyonmegosztast valasztja a par (ha mast akartok, akkor maganuton kell intezni a szerzodest, es az eredeti peldanyt leadni a cartorionak).

Tanuk:

2 tanu kell, mindkettotol az alabbi dokumentumokat kerik:

1. RG hiteles masolata
2. CPF hiteles masolata
3. Egy nyilatkozatot ala kell irniuk, az alairast cartorioban hitelesittetni kell


Amikor megvan MINDEN fent felsorolt dokumentum, akkor ezeket le kell adni a cartorio civilben, ahol hazasodni akarunk (megjegyzes: nem minden cartorio alkalmas hazassagkotesre, csak a cartorio civil. Rioban a Zona Sulon egy ilyen van, Botafogon, cim lent). Ha minden stimmel, es befizettuk a kb. 500 realnyi dijat (ott helyben), akkor kapunk egy protokol szamot, es 30-40 nap mulva lehet oket hivni, hogy engedelyt adnak-e a hazassagkotesre. Ha igen, akkor be kell menni, es idopontot foglalni. Itt csak szerdan es penteken delelott lehet eskudni, igy majus 15., pentek lett a nyero (marcius elejen mar majusig minden tele volt). 

A kituzott napon reggel be kellett menni a ket tanuval egyutt fel 10-re. Itt aztan hamarosan behivtak mind a negyonket, el kellett olvasni a bizonyitvany szoveget, majd mind a 4-en alairtunk, megint perkalni kellett 100 real koruli osszeget, es aztan megmondtak, hogy mikorra menjunk vissza (volt kb 1 orank reggelizni, kavezni). Erre az idopontra mar a vendegeknek is ide kellett erni, osszesen max 5 vendeget hivhat minden par. Behivtak az osszes part es tanut, sorban leultettek, mi a 7. sorban voltunk, tehat 6 par volt elottunk, mogottunk meg vagy 10. Bejott a birono, lenyomott egy szoveget, majd hivta az elso part, kb 3 perc alatt osszeadta oket, kovetkezo, kovetkezo,... Erdekes volt, mint valami kollektiv hazassagkotes. :D De legalabb aranylag gyors volt, es a hazassagi bizonyitvanyt is megkaptuk azonnal. Itt voltak Carlos szulei es Joanna is, este elmentunk veluk meg a tanukkal (Daniela es Thiago) vacsorazni, aztan meg az uj kedvenc helyunkre, a Palaphitaba bulizni par baratunkkal. Jo nap volt. :) 



Cimek, kontaktok:

Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Állampolgársági Igazgatósága
1135 Budapest, Szegedi út 35-37. (Twin Office Center Irodaház)

Kulugyminiszterium Konzuli Osztaly
1027 Budapest, Nagy Imre ter 4.

Kozponti Okmanyiroda (KEKKH)
1133 Budapest, Visegradi utca 110-112.

Budapesti Brazil Nagykovetseg
1054 Budapest, Szabadsag ter 7., Platina Torony, 6. emelet

Cartório de Titulos e Documentos
Rua do Carmo, 57 - Centro, Rio de Janeiro

Cartório Civil - 5º Registro Civil de Pessoas Naturais (ahol a hazassagot kervenyeztuk, es itt is adtak aztan ossze)
Rua São João Batista, 28 - Botafogo, Rio de Janeiro

Magyar Konzulatus São Paulo
Rua Barão do Triunfo, 88, cj. 114 - Campo Belo, São Paulo
Konzul: Dobos Eszter
Tel: 11-3736-8162
Email: edobos@mfa.gov.hu

Hiteles magyar-portugal fordito Braziliaban
Ági Bester
Email: agibester@hotmail.com


30 megjegyzés:

  1. Chilében egy külföldi turista vízummal és útlevéllel összeházasodhat.   A chilei állam azt tartja, hogy mivel minden házasságot be kell jelenteni az adott ország helyi konzulátuson, majd az adott ország kinyomozza mi a helyzet. Otthon annyi papírt kell beszerzeni, hogy tiszta tortúra az egész, ráadásul minden otthoni hivatal másféleképpen tudja az eljárást. Nekem azt mondták, hogy meg kell védeni az országot a bigámistáktól :):) Ezért sokan úgy oldják meg, ha külföldi párjuk van, hogy külföldön rendezik a polgári házasságot a templomit pedig Mo-on, amihez nem kell különösebb dokumentum. Be lehet mutatni a külföldön megkötött házassági anyakönyvi kivonatot a papnál és ennyi. De sokszor még ez sem kell. A házasság legalizálása a magyar konzulátuson pedig tényleg nagyon egyszerű. A házaspár megjelenik a konzulátuson, bemutatja a a házassági anyakönyvi kivonatot, elég hozzá saját fordítás, születési anyakönyvi kivonat. Alá kell írni egy hivatalos papírt, amelyben a házasfelek eldöntik változtatnak-e nevet és mi lesz a születendő gyerekük vezetékneve. Ezek után már csak várni kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!! De reg beszeltunk! :) Igen, a hazassag magyarorszagi anyakonyvezese otthon sem bonyolult, es a templomban is csak a keresztleveleinket kertek, abbol viszont ujat kellett kikerni a templomban, ahol kereszteltek minket. De ennyi. Otthon pl csak szemelyesen lehet leadni a papirokat a polgarira... :O Mivel nem jarok haza havonta, ez kicsit eselytelennek tunt, ezert dontottunk a brazil hazassagkotes mellett, mert ez meg mindig egyszerubb... Azert irigylem a chilei burokraciat! :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Hát, ha már burokrácia, akkor szerintem Las Vegas! :D Na, de félretéve a viccet, gratulálok a házasságkotéshez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudod, hanyszor eszunkbe jutott a sok szivas kozepette, hogy mennyivel egyszerubb lenne Vegasban hazasodni! :D Koszi a gratulaciot!

      Törlés
  3. Mi otthon házasodtunk és utána költöztünk Chilébe. Otthon annyi dolgunk volt,.hogy a házasságkötési papírunkkal el kellett menni a pesti chilei konzulátusra, ahol "regisztráltak" minket és az adatokat továbbították Chilébe(hogy Chilében is hitelesnek tekintsék a házasságot, valamint házassági vagyonnyilatkozatot kellett kötnünk a konzulnál. azt mondták azért, hogyha ne adja Isten válunk, ne merüljenek fel problémás ügyek a két ország közt:) A szépséghiba annyi volt, hogy a papírokat mi beadtuk a konzulátuson augusztusban és következő év februárjában Chilében még semmelyik hivatalos szerv nem tudott arról, hogy mi házasok vagyunk:))) Így kissé nehézkes volt a vízumügyintézésem....úgyhogy egy darabig korzóznom kellett a perui határ és Arica között(minden határátlépéssel ujabb 9o napos tartózkodást kaptam), hogy ne legyek illegálisan az országban :))))
    Nektek szívből gratulálok és majd a mo-i lagziról is küldj képeket:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Agi! Itt is meg az a kor visszavan, hogy a vizumot megkapjam, es itt sem szoktak elkapkodni... De valojaban nincs jelentosege, mivel augusztusban koltozunk New Yorkba. :) Igen, majd az otthoni lagzirol is igyekszem irni, meg kepeket is teszek fel, persze. :) Koszi a gratulaciot!

      Törlés
  4. Szia Teo! Szivbol gratulalok nektek!! :-) Engem Cilinek hivnak (egyszer mar irtam neked kommentet egy masik poszthoz). Kicsit kezdtem hianyolni az uj bejegyzeseket, azt hittem mar el is koltoztetek...
    Most mar Santos-bol irok neked, aprilisban erkeztunk es en egyelore nagyon elvezem!! :-)
    A mi eskuvonk Magyarorszagon volt, es hat kabe a fentieket kellett ott is intezni + kellett egy tolmacs a ceremoniara az anyakonyvi hivatalba (nem feltetelenul portugalul, nekunk angolul is elfogadtak). Nekunk csak polgari eskuvonk volt, az egyhazit kihagytuk...
    Meg egyszer gratulalok nektek!!!:-)) (esetleg neha valthatnank privat emailt? Egyszer voltam mar Rioban, de nagyon szeretnek meg menni mert gyonyoru hely! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cili! Koszonjuk szepen! :) Igen, emlekszem, hogy mar irtal! Orulok, hogy megerkeztetek es hogy minden oke! :) Irj nyugodtan a gmailemre: sz.teodora@gmail.com.

      Törlés
  5. Oi Kedves Teoinrio.
    Tudnal valami mondani a Legalunionnal kapcsolatban, esetleg ha va tapasztalatod vagy barki masnak, nagy segitseg lenne :)
    Bom Dia.

    VálaszTörlés
  6. Hello! Az uniao estavel nagyon egyszeru, bementek egy cartorioba, ahol csinalnak ilyet (altalaban sima cartorio is jo), ott ala kell irni egy nyilatkozatot, fizetni valami 400 realt, es oda is adjak a papirt. Viszont vizumot csak egy ev utan lehet kerni erre alapozva.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Szia Teo!

    Nagyon megörültem a blogbejegyzésednek, mert én decemberben szándékozom kiutazni a kedvesemhez Brazíliába, és mi is szeretnénk megházasodni. Mindent elintéztem, sőt, annyit csináltam még, hogy itthon lefordíttattam a két dokumentumot. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy miután 30-40 nappal később felhívtátok a Cartóriot, hogy adjanak időpontot, mikorra adtak? Hamar? Vagy sokat kellett várni? És Te azóta akkor megkaptad a tartózkodási engedélyt, és kint éltek?
    Bocsi a sok kérdésért, de úgy megörültem, hogy van valaki, akinek friss tapasztalata van!
    Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bea! Cartoriotol es idoszaktol fugg, en nem tudtam, hogy a majus Braziliaban a menyasszonyok honapja, emiatt valoszinuleg tobben akartak akkor hazasodni, amikor mi, illetve a cartorionk az egyetlen cartorio a Zona Sulon Rioban, ahol hazasodni lehet. Kb. masfel honapot kellett varni onnan, hogy elfogadtak a papirokat. A tartozkodasi engedelyt aztan a Policia Federalnal kell kerni, van egy lista, hogy nekik milyen dokumentumokat kell bemutatni. Aztan 1 honap alatt kesz is lett a szemelyim. Augusztusban viszont elkoltoztunk New Yorkba, es egyelore nincs tervben, hogy visszakoltozunk Braziliaba. Sok sikert nektek! :)

      Törlés
  9. Szia Teo!

    Nagyon örülök, hogy magyarul, magyar kézből is van példa és segítség, nem pedig csak angolul. :-)

    Nekem a Bevándorlási Hivatal a napokban azt írta, hogy ha ellátja a Minisztérium a szül. anyakönyvi kivonatot Apostille-tanúsítvánnyal, akkor nem szükséges a BH-ban hitelesíttetni. Te tudsz valamit esetleg erről, vagy amikor a tiédet hitelesítették, nem mondták, hogy nem kellett volna? :-) Segítség!

    Sok sikert kívánok nektek!

    N

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ez most valtozhatott meg ugy tunik ebbol a listabol: https://www.hcch.net/en/instruments/conventions/status-table/?cid=41, mert eddig Brazilia nem volt a hagai egyezmeny tagja, igy nem volt lehetoseg a dokumentumokat Apostille-lal ellatni, kellett a felulhitelesites. De ugy latom, hogy vegre ez megvaltozott, ugyhogy igaza lehet a BH-nak. Sok sikert!!

      Törlés
    2. Szia Teo!

      Nagyon köszi a választ! :-) Annyit még kérdezhetnék, hogy a családi állapot igazolást írtad, hogy a Központi Okmányiroda adja ki. Itt ugye nem csak a budapesti, hanem az országban bármely --mostmár-- Kormányablak (=Okmányiroda) által kiadottat elfogadják?

      Üdv, és köszi még egyszer! :-)

      Törlés
    3. Igazan nincs mit! :) Ugy tudom, hogy kiadjak barhol, ha van otthoni lakcimed, szemelyid. Az en esetemben ez is komplikalta a dolgokat, hogy 2012-ben visszaadtam a lakcimkartyamat/szemelyimet, hogy ne kelljen pl a TB-t fizetni (ezt ajanlom mindenkinek, aki nem tervezi a visszakoltozest belathato idon belul), igy nekem csak a kozponti okmanyiroda tudott adni igazolast, es azt is csak 2012-ig.

      Törlés
    4. Rendben, köszi még egyszer! :-)

      Törlés
    5. Szia Teo! Bocsi a sok kérdésért, de lehetne még egy? :-)

      Bester Ági, aki neked mindent lefordított, már akkor is Magyarországon élt? Csak mert én is őt szeretném megkérni, de úgy tudom, hogy most nem Brazíliában él, de van aláírásmintája több cartorióban is. De ettől ő még hivatalos fordító, nem? Vagy tévedek és ahhoz, hogy hivatalos legyen a fordítása, nem kell bemennie személyesen a cartorioba? Előre is köszi nagyon! :-)

      Törlés
    6. Nem, akkor meg Sao Pauloban elt (habar sosem talalkoztam vele szemelyesen). Valamihez eleg sima (nem hiteles) forditas is, azokat emailen is el tudja kuldeni. Nem tudom, hogy van akkor, ha az illeto nincs itt szemelyesen, mert a hiteles forditast a dokumentumhoz csatolva, eredetiben kapod meg, ami ket orszag kozott eleg draga es maceras... Biztos van mas fordito is, a Magyar Nagykovetseg tud ebben segiteni. En mar nem vagyok ott, es nem vagyok benne a dolgokban, szoval nem tudok tobbet ennel...

      Törlés
  10. Sziasztok!

    Tudja valaki veletlenul ha Brazil allampolgar hazassagot kot Amerikaival Brazilban es aztan elvalnak,de Amerikaban akkor addig nem kothet hazassagot amig Brazilban az nincs bejelentve?Bigamianak szamit vagy eleg ha Amerikaban vallt el es ott kot ujabb hazassagot akkor nem lehet baj belole?koszonom remelem jelentkezik valaki! Moni

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!

    Tudja valaki veletlenul ha Brazil allampolgar hazassagot kot Amerikaival Brazilban es aztan elvalnak,de Amerikaban akkor addig nem kothet hazassagot amig Brazilban az nincs bejelentve?Bigamianak szamit vagy eleg ha Amerikaban vallt el es ott kot ujabb hazassagot akkor nem lehet baj belole?koszonom remelem jelentkezik valaki! Moni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Moni! Szerintem mindig az a biztos, ha mindenhol rendben vannak a papirok. Brazil konzulatuson keresztul el tudjak intezni a valast (helyi brazil kontakt azert legyen). Nem hiszem amugy, hogy ha az USA-ban elvalt, es ott hazasodik ujra, ennek barmi akadalya lenne, de mint irtam, jobb biztosra menni...

      Törlés
  12. Szia! Tudnál segíteni kérlek? A házasságkötés utáni dolgokra vagyok kíváncsi(mert az már meg volt ;) ). Konkrétan, hogy névváltoztatás esetén új útlevelet kell kérni, ha el akarom, hagyni az országot(Brazilt)? Meg azt tudom, hogy be kell regisztrálni a rendõrséghez is és ahhoz kell erkölcsi. Azt a konzulátuson kiadják, ugye? Köszönöm szépen a segítségedet! ☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello! Gratulalok a hazassagkoteshez! :) A nevedet Magyarorszagon tudod megvaltoztatni, illetve a magyar konzulatuson keresztul. En pl. mar itt New Yorkban inteztem a dolgot. A brazil hazassagi anyakonyvi kivonatot kell hitelesittetni a braziliai magyar konzullal, majd a brazil kulugyminiszterium is hitelesiti, es kell rola hiteles forditas is. Ezt kell a magyar konzulatuson leadni, es kervenyezni a hazassagi magyarorszagi regisztraciojat, illetve ha nevet valtoztatsz, azt is ezzel egyutt kervenyezed. Amikor otthon megtortenik a regisztracio, kiallitanak egy magyar hazassagi anyakonyvi kivonatot, amivel aztan tudsz uj utlevelet igenyelni, szinten a konzulatuson keresztul. Az uj utlevellel es az anyakonyvi kivonattal aztan minden mas dokumentumot meg tudsz ujitani. A Policia Federal egy masik kor, mar nem emlekszem, hogy milyen dokumentumokat kertek, de le van irva a honlapjukon, azok kellenek, nem tobb, nem kevesebb. Sok sikert!

      Törlés
  13. Mi történt veled azóta? Szerettem a blogodat, kíváncsi vagyok mi van veletek az elmúlt 2 évben. Folytasd a blogot!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello! Koszi! :) Azota mar 2 eve New Yorkban elunk, itt kezdtem PhD-zni. Emellett sajnos nem nagyon volt idom blogot irni, de egy bucsu poszt meg erik mindenkepp. :)

      Törlés
  14. Üdvözlet minden online nézőnek, Gyurcsi Anna Mária vagyok, Budapesten vagyok, itt vagyok, hogy megoszthassam nekem dr. Igbinovia által végzett nagyszerű munkát. Három éves házasság után a férjemmel két gyerek van együtt, a férjem furcsán viselkedett, másokkal kimenvén, nőkkel és abbahagyta, hogy hideg szeretetét keltsen nekem, több alkalommal azzal fenyeget, hogy elválhat tőlem, ha merem megkérdezni tőle a kapcsolatait. más nők, teljesen pusztultam és zavart voltam, amíg egy régi barátom elmondott nekem Dr. Igbinovia-ról, aki segíti az embereket az elveszített kapcsolat visszaszerzésében és a házassági problémák megoldásában. Először meglepett, és megkérdezte magamtól, létezett-e valami ilyen, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom, amikor felvettem a kapcsolatot, mindent elmondott nekem az életemről, annyira meglepett voltam, és azt mondta nekem, mit tegyek a három nap alatt, amit helyesen tettem. és az utolsó napon 48 órán belül a férjem visszajött hozzám, és elnézést kért mindaztól, amit mondott nekem. És most abbahagyja a beszélgetést más nőkkel, és most boldogan hagyunk együtt .Dr igbinovia megoldotta a válási problémát is, és ő gyógyított olyan jelentéktelen betegségeket is, mint a rák, a HIV / AIDS, a terhesség problémája, vegye fel a kapcsolatot vele, ha közvetlenül segítségére van szüksége a WhatsApp / Viber neki +2348144480786, vagy e-mailben, doctorigbinovia93@gmail.com annak köszönhetően, hogy időt töltöttél nekem .....

    VálaszTörlés
  15. Helló, Révai Kati vagyok. Itt vagyok, hogy ezt a jó hírt eljuttassam az egész világhoz, és hogy a csodálatos dolog történt az életemben, férjem elhagyott, mert nem voltam jó munkám, és mivel nem tudtam neki babát adni hároméves házasságot igyekeztünk ily módon értelmezni az egész országban, de tudom, hogy az segíthet nekem az egységben, és egy nap a férjem furcsán viselkedik, másokkal kimegy nőkkel, és hagyja abba, hogy hideg szeretettel lássam nekem, többször is azzal fenyeget, hogy el fog válni Ha merem megkérdezni tőle a többi nővel fennálló kapcsolatát, teljesen pusztultam és zavart voltam, és három élesztő miatt sírtam terhesség nélkül, amíg egy régi barátom elmondott nekem Dr. Igbinovia-ról, aki segít az embereknek az elvesztett kapcsolat visszaszerzésében és a házasság megteremtésében. először meglepett, és megkérdeztem magamtól, létezik-e valami ilyesmi valaha, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom, amikor kapcsolatba lépök vele, mindent elmondott nekem az életemről, annyira meglepődtem, és azt mondta, hogy segíthet nekem a probléma megoldásában, ha csak tudom fo Kihúzza az utasításokat, amiket tettem, és ezt követően három nappal később azt mondta nekem, hogy a férjem hazaérünk, hogy mindent meg kell próbálnom szexelni vele, amit tettem, és valóban a következő héten terhes voltam, és a társaságot, amelynek dolgozom és most én vagyok a FUSZERHAZ KFT felügyelete. Nem tudom ezt egyedül tartani, ezért úgy döntöttem, hogy ezt megosztom önökkel. Ha bármilyen segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a Drigbinovia-val a következő e-mail címen: doctorigbinovia93@gmail.com, whatsapp / viber neki +2348144480786 magától értetődőnek veszi a dolgokat, és az ön számára ......

    VálaszTörlés