2012. március 20., kedd

ŐSZ RIOBAN

Bekoszontott az osz, amibol meg nem nagyon erzek semmit, valahogy meg mindig nem allt at a belso oram vagy mim a brazil evszakokra. Raadasul itt nem lesz se levelhullas, se gesztenye, se szuret, es eso is kevesebb esik a nyar elmultaval. Kicsit majd biztos huvosebb lesz, de valojaban itt a tel olyan, mint nalunk a tavasz. Rioban legalabbis, eszakabbra meg ennyi valtozas sincs, delebbre viszont lehet hidegebb, ami csak azert gaz, mert a radiatort ott sem nagyon ismerik.. :) 

Hetvegen setaltunk, es keszitettunk nehany kepet Leblonrol (gy.k. a kerulet, ahol lakunk), illetve Barrarol (az uj varosresz). Voálá:



Leblon:
Az utcank

Az utcank vegen a beach



Carlitos

Leblon beach

Csatorna Leblon es Ipanema kozott

Hullanak azert a levelek! :) - egy ter Leblonban, ami csak karnevalkor van tele


Barra:
Barra





Cuki hazikok

Barra beach

Stairway to Heaven






2 megjegyzés:

  1. Rióba beszökött az ősz... Hát itt elég hihetetlennek tűnik, bár ha komoly zimankó van, akár 29 fokig is lemehet a hőmérséklet! Nordeste rulez!
    Ja Tucano voltam:) Figyu, ha írsz felpakolod a posztot"Magyarok Brazíliában"-ra? Én köszönném szépen! Csak ma tudtam felrakni a linkedet, mert teljesen elfelejtettem az url-t, de a brazil.postr.hu szerzője volt olyan kedves és átküldte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oke, koszi szepen! :) Azota koltoztettem is a blogot (bar a teoinrio maradt, csak blog.hu-bol lett blogspot). Felrakom az oldalra akkor az uj bejegyzeseket majd. Nagyon jo egyebkent az oldal, kellett mar egy ilyen! :) De azt mert nem tudom megnezni, hogy kik lajkoltak?? Kivancsi lennek, van-e valaki innen.. :)
      Az osz itt sem okoz nagy valtozast, a telom szerint 28 fok van, erzesem szerint van az tobb is. Telen lehet 18-20, de az meg kibirhato. São Pauloban viszont valahogy mindig fazom!

      Törlés